Splošne informacije

 

Proizvodnja lastnih barvnih kovin v obliki palic, plošč in cevi je standardna metoda v procesu oskrbe naših strank. Ker se naši materiali uporabljajo za proizvodnjo strojnih delov v obliki končnih izdelkov, smo dimenzije in formate prilagodili končnim oblikam izdelkov. Na ta način je proces izdelave želenega izdelka najenostavnejši.
Naše barvne kovine se uporabljajo za proizvodnjo majhnih, srednjih in velikih serij (milijoni izdelkov). Visoka kakovost naših izdelkov zagotavlja krajše čase ciklov na obdelovalnih strojih v primerjavi z materiali ostalih proizvajalcev in na ta način dodaja vrednost proizvodnim procesom naših strank.
Vsi naši materiali so proizvedeni iz surovin visokih kakovosti, ki vedno ustrezajo evropskim direktivam.
Naša proizvodna zmogljivost omogoča ponudbo ekstremno velikih dimenzij različnih materialov, kot na primer premer večji od 450 mm, ki ga proizvajamo z našim postopkom kontinuiranega ulivanja TVH® TV7 in TV12. Največje premere izdelujemo tudi s centrifugalnim ulivanjem, kar velja za vse naše TVH® zlitine.
Poleg naših formatov v obliki polizdelkov ponujamo tudi delno dodelavo formatov ter strojno izdelavo končnih izdelkov.
V tem kovinskem razdelku boste našli velik nabor informacij v obliki tehničnih podatkov, seznama standardnih dimenzij, navodil za obdelavo itd.