PA6E/PA6G Poliamid TRAIDAMID® E/G

 

Pri izdelavi naše materialne skupine Traidamid PA6 poliamidi, poznani tudi kot najloni, se poslužujemo dveh metod izdelave; ekstruzije in ulivanja. Z obema izdelujemo palice, plošče in cevi.

 

Ekstrudirani poliamid (PA6E) je makromolekulski delno kristalinični termoplast, ki ga dobimo pri procesu polimerizacije kaprolaktama. Uporaba visoko viskoznega polimera pri ekstruziji omogoča izdelku odlične mehanske karakteristike in visoko raven kakovosti.
Proizvodnja ulitih poliamidov (PA6G) (polimerizacija kaprolaktama direktno v orodju), omogoča proizvodnjo profilov, ki so veliko večji od standardnih dimenzij. Ta postopek nam omogoča proizvodnjo velikih obročev, zelo debelih plošč in blokov.
Nekatere glavne lastnosti našega poliamida so:
• kakovost skladna s FDA standardi,
• optimalna mehanska odpornost, trdota in togost,
• odlične drsne in torne lastnosti.

Poleg čistega poliamida proizvajamo tudi poliamid z vsebnostjo različnih polnil, kot so molibdenov disulfid, ogljikov grafit, olje, polietilen itd.
Za več informacij priporočamo, da pobrskate po razdelku Prenosi iz zgornjega menija ali si iz njega prenesete potrebne informacije. Da bi vam olajšali iskanje, smo za vas pripravili spodnje pdf datoteke, ki jih stranke najpogosteje prenesejo iz naših podatkovnih zbirk:

 

 

 

TRAIDAMID® rods and plates
TRAIDAMID® rods and plates