Ekstruzija in polimerizacija

 

Imamo najsodobnejše ekstruzijske linije za plastiko v Evropi, s katerimi proizvajamo palice, plošče in cevi. Vsi naši ekstrudirani materiali so znani po vsem svetu pod blagovno znamko TRAIDAMID® za poliamide in TKG® za ostalo tehnično plastiko.
Vsi naši materiali, estrudirani in uliti, so toplotno stabilizirani v pečeh za žarjenje z uporabo toplega zraka, olja in s pomočjo vodnih procesov. Po žarjenju se naši materiali ultrazvočno analizirajo. V tej fazi preverjamo potencialno prisotnost razpok tako v jedru kot na površini.
Da bi našim kupcem ustregli v popolnosti, smo izoblikovali lastno idejo o »popolni zalogi«, kar pomeni, da imamo v vsakem trenutku vse izdelke iz kataloga tudi na zalogi v skladišču. To pomeni, da imamo za posamezno referenco na zalogi čez 50 ton materiala, kar nam omogoča, da smo vedno idealni partner za stranke, ki hitro potrebujejo kakovostni material v večjih količinah.
Vzpostavljen imamo proces izobraževanja in informiranja naših strank, kar omogoča lažje razumevanje spektra uporabe naših materialov in na ta način odpravlja pomisleke o primernosti uporabe določenega materiala pri posamezni aplikaciji. Ker so vsi naši materiali narejeni z lastno formulacijo in ker so vsi materiali sistemsko podvrženi intenzivnim preizkušanjem, je eden glavnih motivov v našem podjetju razvijati in proizvajati odporne materiale z daljšim trajanjem in z najboljšimi tornimi sposobnostmi.

 

Temperature control  during TRAIDAMID® extrusion
Temperature control during TRAIDAMID® extrusion