Kdo smo

 

Podjetje Traid Villarroya je bilo ustanovljeno leta 1968. Danes smo z več kot 45-letnimi izkušnjami vodilni proizvajalec in dobavitelj tehnične plastike, barvnih kovin in laminatov. Aktivnosti družinskega podjetja Traid Villarroya temeljijo na treh področjih. Prvo področje je proizvodnja široke palete plastičnih proizvodov v obliki polizdelkov, ki jih izdelujemo z integracijo lastne tehnologije ter R&D naložbami. In sicer z jasnim ciljem, ki je prisotnost na globalnem trgu.
Drugo področje je izdelava in predelava barvnih kovin, predvsem brona, medenine in aluminija v obliki polizdelkov.
Tretja dejavnost pa je strojna obdelava materialov in izdelava končnih izdelkov, skladnih s tehničnimi specifikacijami.
Končni izdelki so narejeni iz naših polizdelkov (palic, plošč in cevi) in kot takšni ustrezajo zahtevam naših strank.
Med mnogimi našimi lastnimi blagovnimi znamkami najdete TRAIDAMID, TKG in TVH, ki tvorijo bogato paleto polizdelkov oziroma končnih ter po meri narejenih izdelkov.
Sodelujemo s številnimi industrijami, kot so avtomobilska industrija, aeronavtika, industrija obnovljivih virov, jedrska industrija, elektro, papirna, tekstilna in kemična industrija, ladjedelništvo, železnice itd.
Z našim lastnim razvojem in preizkušanjem na dnevnem nivoju ustvarjamo vedno nove bolj trajno odporne materiale z izpopolnjenimi drsnimi lastnostmi.

 

Imagen
  • Engineering plastics manufacturing by extrusion, casting and pressing
  • Bronze transformation by continuous and centrifugal casting
  • Machined components
  • Vista aérea de la sede central en Zaragoza (España)